Η Υπηρεσία Υποδοχής και ταυτοποίησης του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διακοσίων εξήντα πέντε (265) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που εδρεύει στην Αθήνα.

Από αυτές τις θέσεις 31 αφορούν τον 'Εβρο.

Αναλυτικότερα:

ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ 4 άτομα

ΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ- ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 2 άτομα

ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ Ή ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ & ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (LOGISTICS) 2 άτομα

ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 17 άτομα

ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ 1 άτομο

ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 1 άτομο

ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 4 άτομα

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που θα βρουν συνημμένη στην προκήρυξη που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας μας ή σε έντυπη μορφή στην έδρα της Υπηρεσία μας και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Λ. Συγγρού 83 Τ.Κ. 11745 Αθήνα και ώρες 9.00 με 17.00 απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας: 2109285151, 2109285106, 2109285129).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ, ΤΕ Ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει στις 14/06/2016 και λήγει στις 21/06/2016.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: στην έδρα της Υπηρεσίας μας στην Αθήνα (Συγγρού 83 Τ.Κ. 11745 Αθήνα) καθώς και στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας μας www.firstreception.gov.gr  πηγη e-evros.gr