Χωρίς διάθεση υπεράσπισης ή καταδίκης του αστυνομικού, ο οποίος μετά από 16 χρόνια στην αστυνομία διώκεται για πλαστογράφηση των προαπαιτούμενων εγγράφων για την πρόσληψή του

  (ημερομηνία γέννησης και απολυτήριο λυκείου) αλλά με πολλά και εύλογα ερωτήματα για τον τρόπο επιλογής του και τις υπηρεσίες που τον προσέλαβαν, το σχόλιο αναγνώστη του bloko στο facebook με αφορμή την ανάρτηση: Πλαστά έγγραφα: «Μακάρι αυτό που γίνεται στην ΕΛΑΣ να γίνει σε ολόκληρο το δημόσιο»

 Γράφει, λοιπόν, ο αναγνώστης: 

"Πάρα πολύ κοινότυπη η τοποθέτηση του συνδικαλιστή!Τι αλλο θα μπορούσε να πει άλλωστε ο συνδικαλισμός, από το να κρύψει κάτω απο το χαλί τις ευθύνες της διοίκησης και του αρχηγείου!΄

Το περίεργο είναι αγαπητό bloko, ότι κανείς δεν μιλάει για τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους και συγκεκριμένα της αστυνομίας.

Αν, δηλαδή, κάποιος τρομοκράτης, υπηρετούσε επί 16 χρόνια στην αστυνομία, τώρα ποιός θα έφταιγε? Τιμά την αστυνομία όλη αυτή η ιστορία?

Ποιοί ήταν τότε στις επιτροπές ελέγχου των δικαιολογητικών? Ποιοί αξιωματικοί έλεγχαν?Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να τιμωρηθούν?

Με λίγα λόγια,αναρωτηθείτε όλοι σας, ποιός φταίει? Ο εργαζόμενος και ειδικά ο αστυνομικός,ο οποίος αναζήτησε το συνταγματικό του δικαίωμα για εργασία η' η διοίκηση που, προσωπικά για εμένα, ηθελημένα και υποκρύπτοντας δόλια συμπεριφορά, δεν έλεγξε τα δικαιολογητικα των διαγωνιζομενων επι 16 χρονια

Τους εμποδισε κανεις?

 Εδω λοιπον παμε να κανουμε το παραλογο, λογικο, φταιει λοιπον ο εργαζομενος που εργαστηκε και αποκομισε 300.000 ευρω με την εργασια του και η διοικηση δεν φταιει πουθενα!!! 

  

Και πρεπει ολοι εμεις να το "καταπιουμε",και φυσικα το αναλγητο κρατος να τιμωρησει σκληρα τον εργαζομενο!  

Επίσης θα ηθελα να "παρακαλέσω" τους συνδικαλιστές να δείξουν το ίδιο σθένος και στον ελεγχο των πιστοποιητικων γλωσσομαθειας,το οποιο δεν εχει γινει ποτε με την δικαιολογια οτι δεν απαντουν τα ξενογλωσσα ιδρυματα!  

Δεν απαντάνε πάνω σε θέματα που αφορούν κακουργηματικες πραξεις? Ειναι δυνατον? Γινεται λοιπον υποθαλψη εγκληματικων ενεργειων μεσα στην αστυνομια, ενημερωθηκε ο αρμοδιος εισαγγελεας?  Εργαζονται κανονικα αυτοι οι αστυνομικοι και σιγουρα θα γελανε με τους υπολοιπους που εχασαν την εργασια τους, ενω κατειχαν απολυτηριο λυκειο αλλα ηταν παραποιημενο.

Δυο μετρα και 2 σταθμα λοιπόν..."μέσα όλοι οι πλαστογραφοι με τα πλαστα ξενόγλωσων σπουδων (που ουδεποτε τα κατειχαν) και εξω οσοι κατεχουν απολυτηριο λυκειο".

Αυτη ειναι η "δικαιοσύνη" σας, σας την χαρίζω τοτε!"