Συνελήφθησαν χθες (11-6-2016) το απόγευμα, σε παρέβρια περιοχή της Θυμαριάς Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 35, 47, 49 και 54 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών και είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή (ΖΑΠ – Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως).

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τέσσερις δράστες, διότι τους εντόπισαν να έχουν εισέλθει με ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε απαγορευμένη περιοχή, χωρίς να κατέχουν σχετική άδεια, ενώ όπως προέκυψε, μετέβησαν στο σημείο, προκειμένου να παραλάβουν μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι ανέμεναν επί του τουρκικού εδάφους, με σκοπό να τους προωθήσουν, παράνομα, στην ενδοχώρα.

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και επτά (7) κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι ο 54χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών και παράβαση της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας, ο 47χρονος για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών και ο 49χρονος για παράβαση της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.

ΠΗΓΗ Faros -24.gr