Συνελήφθησαν χθες (5-6-2016) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής Δράμας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 23 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν τον 23χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, εντόπισαν, επιμελώς κρυμμένο, ένα (1) πιστόλι κρότου – λάμψης και μια (1) γεμιστήρα, τα οποία και κατέσχεσαν.

Στη δεύτερη περίπτωση, λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 25χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια (1) πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ), ένα (1) σπρέι πιπεριού και μια (1) θήκη πιστολιού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου. πηγή faros-24.gr