Πρόσκληση για την Αθήνα και το κτίριο τής λεωφόρου Κατεχάκη έλαβαν οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας των Συνοριακών από το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, προκειμένου να αναπτύξουν τα προβλήματά τους εκτενέστερα και να δωθούν λύσεις.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ:
Κλιμάκιο της Ομοσπονδίας μας, συναντήθηκε στις 2 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης κ. Αναγνωστάκη Δημήτριο.
     Στο πλαίσιο της περιοδείας του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου  κ. Δημ.  Αναγνωστάκη, συμπεριλήφθηκε και η συνάντηση του  με κλιμάκιο της Ομοσπονδίας στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
    Η Ομοσπονδία έθεσε δέσμη θεσμικών αιτημάτων τα οποία και παρουσίασε και στο πρόσφατο γενικό Συμβούλιο της 19ηςΑπριλίου και είναι ήδη γνωστά στα μέλη αλλά και στην Φυσική Ηγεσία.  Παράλληλα εξέθεσε και ζητήματα υπηρεσιακής φύσεως που προκαλούνται στο πλαίσιο αντιμετώπισης του μεταναστευτικού και προσφυγικού ζητήματος.
   Συνέχεια της καλής διάθεσης προς επίλυση αυτών από πλευράς του κ. γενικού Γραμματέα, η Ομοσπονδία κλήθηκε να τα αναπτύξει διεξοδικά το επόμενο διάστημα στην Αθήνα ώστε γρήγορα να ανευρεθούν λύσεις προς το συμφέρον των συναδέλφων και της Υπηρεσίας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΕΛΑΣ                       ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ
πηγη bloko.gr