Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε επίσης δικογραφία για πλαστογραφία, ψευδής ανώμοτη κατάθεση, παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και του Κ.Ο.Κ.

Συνελήφθη, στις 3-8-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 6Ο χλμ της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης - Μάκρης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 61χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τυνησίας, ο οποίος διώκεται με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης, από τις αρχές της Κύπρου και με Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές.

Σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία για πλαστογραφία, ψευδής ανώμοτη κατάθεση, παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 61χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν ο δράστης κατείχε και επέδειξε σε αυτούς ένα (1) πλαστό Δελτίο Ταυτότητας των ελληνικών αρχών, δηλώνοντας ψευδή στοιχεία, ενώ, όπως προέκυψε, στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και ταξιδιωτικών εγγράφων.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι διώκεται με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης, από τις Αρχές της Κύπρου, για απάτες, πλαστογραφία και ξέπλυμα χρήματος, καθώς και με Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για απάτες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω πλαστό έγγραφο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

Επίσης την ίδια ημέρα συνελήφθη,  στο Εύλαλο Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ευλάλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, ο 41χρονος ημεδαπός, κατόπιν Εντάλματος Σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, για απόπειρα βιασμού.

Ο συλληφθείς, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Πηγη:www.evros24.gr