Συνελήφθησαν στις 10-8-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Έβρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 33, 28 και 21 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 33χρονο να οδηγεί ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με το οποίο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες και τους άλλους δύο δράστες, να επιβαίνουν σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να προπορεύονται από το όχημα του 33χρονου, λειτουργώντας ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων.

1

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της επιχείρησης, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 28χρονο, οδηγό του προπορευόμενου οχήματος, με συνοδηγό τον 21χρονο, προκειμένου να το ακινητοποιήσει. Αυτός όμως δε συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. Τελικά, λίγο πιο κάτω ο 28χρονος ακινητοποίησε το όχημα και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες.

Στην ίδια οδό, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν επίσης σήμα στάσης και στον 33χρονο, οδηγό του δεύτερου οχήματος, με το οποίο μετέφεραν τους μη νόμιμους μετανάστες, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Πηγη:evros24.gr