Οι αστυνομικοί του σταθμού Μήθυμνας στη Λέσβο κατάφεραν να εντοπίσουν ένας από τους δύο αγνώστους που απείλησαν χωρίς αιτία έναν 35χρονο υπάλληλο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πέτρα

Μετά από 24 ώρες, οι αστυνομικοί του σταθμού Μήθυμνας στη Λέσβο κατάφεραν να εντοπίσουν ένας από τους δύο αγνώστους που απείλησαν χωρίς αιτία έναν 35χρονο υπάλληλο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πέτρα. Όμως, λίγο έλειψε να το πληρώσουν με τη ζωή τους!

Ο εργαζόμενος είχε καταγγείλει ότι βρέθηκε αντιμέτωπος με δυο αγνώστους που τον απείλησαν με μαχαίρια την ώρα που εργαζόταν, αλλά οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν χωρίς να τον πειράξουν. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες και οι αστυνομικοί του τοπικού σταθμού κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από τους δράστες, έναν 38χρονο Αλβανό που κινούνταν με το αυτοκίνητό του.

Όμως, μόλις του έκαναν σήμα να σταματήσει, εκείνος πάτησε γκάζι και προσπάθησε να τους παρασύρει, χωρίς να τα καταφέρει! Αμέσως κλήθηκαν ενισχύσεις από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι εντόπισαν τον αλλοδαπό και του έβαλαν χειροπέδες. Ο 38χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.