Αλήστου μνήμης ... δημοκρατικές εποχές στην πυροσβεστική. Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι διατάχθηκε έρευνα σε βάρος γυναίκας που υπηρετεί ως 
συμβασιούχος στο πυροσβεστικό σώμα, επειδή ανάρτησε σχόλιο στο ίντερνετ με το οποίο ασκεί κριτική στον Τόσκα.

Όπως μάθαμε, με την υπ.αριθ.53995/17-8-2016 διατάχθηκε η Π.Υ. Διδυμοτείχου  να  διενεργήσει "άμεσα τα δέοντα" με ότι αυτό συνεπάγεται για την πυροσβέστρια η οποια στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook καταφέρθηκε εναντίον του κ. αν.υπουργού.

Η εν λόγω είναι μάλιστα και γραμματέας τοπικού σωματείου. Στη διαταγή επισυνάπτεται και το σχετικό απόσπασμα -  αντίγραφο από το προφίλ της υπαλλήλου, το οποίο μπροστά στην υπηρεσιακή πίεση αναγκάστηκε να κατεβάσει.

Πολλά τα ερωτήματα για την ηγεσία του Π.Σ.

Καταρχήν γνωρίζει ο Τόσκας την αντιδημοκρατική μεθόδευση της; Γιατί νομίζουμε ότι εάν το γνώριζε δεν θα επέτρεπε τέτοιας μορφής έρευνα.

Από πότε λοιπόν το αρχηγείο παρακολουθεί και φακελώνει το πυροσβεστικό προσωπικό για δραστηριότητες και απόψεις που διατυπώνονται σε προσωπικό περιβάλλον;

Από πότε και κάτω από ποια δημοκρατική επίφαση ενοχλεί και παρεμποδίζεται η άποψη ή η κριτική;

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την υπόθεση που κατά την άποψη μας συνιστά για την ηγεσία ολίσθημα αντιδημοκρατικής εκτροπής.
Πηγή:bloko.gr