Το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δυο Έλληνες και οι τρεις Αλβανοί εντοπίστηκε από άνδρες του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο

Τρεις μη νόμιμους μετανάστες που είχαν εισάγει λαθραίο καπνό από την πατρίδα τους παρέλαβαν από αφύλακτο σημείο των συνόρων κοντά στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας ένας 65χρονος και ο 41χρονος γιος του για να τους μεταφέρουν στο εσωτερικό της χώρας!

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δυο Έλληνες και οι τρεις Αλβανοί ηλικίας 19, 35 και 36 χρόνων εντοπίστηκε από άνδρες του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο, ο οποίος απέδειξε ότι οι αλλοδαποί είχαν περάσει παράνομα στην Ελλάδα και μάλιστα σε βάρος του 36χρονου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Έτσι, συνελήφθησαν όλοι και κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, πέντε κινητά, 150 ευρώ και έξι συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό βάρους τεσσάρων κιλών που είχαν μαζί τους οι τρεις Αλβανοί. Όλοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που άσκησε δίωξη στους Έλληνες για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών και στους αλλοδαπούς για παράνομη είσοδο στη χώρα και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Πηγή:protothema.gr