Με αφορμή σχολιασμούς για την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ απαντάει σε δημόσιο διάλογο στο χακτηρισμο ..  «γύφτοι πεταλωτές»

«Για να δούμε λοιπόν ποιοι είναι οι γύφτοι και ποιοι οι πεταλωτάδες …..

Με αφορμή σχολιασμούς για την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας σχετικά με τις εκκαθαρίσεις των υπομνημάτων και επειδή η σχετική τοποθέτηση ενόχλησε εντόνως, διευκρινίζω τα εξής σχετικά με τους «σχολιαστές» :

Ερωτήματα και απορίες πέραν της συνδικαλιστικής ιδιότητας αυτά γίνονται και υπηρεσιακά αν έχεις κάποια θέση.
Πως μπορεις λοιπόν να αποδώσεις τον τίτλο του «γλυφτου πεταλωτή» σε αυτούς που είναι απόφοιτοι πανεπιστημίου και με μεταπτυχιακούς τίτλους ακόμη ?

Και αν η ΠΟΣΥΦΥ επεξεργάζεται ζητήματα με υπομνήματα και αποζημιώσεις καλά κάνει και θα συνεχίσει να το κάνει αναζητώντας λύσεις και απαντήσεις για τους συναδέλφους.

Μπορεί οι «γύφτοι πεταλωτές» να μην είναι ανακριτικοί υπάλληλοι αλλά ας τους αφήναμε με την ομογενοποίηση να κανανε χρηση των πτυχίων τους ! Δεν τους αφήσατε. Αυτο δεν σημαινει πως κάποιοι που κατέχετε θέσεις έχετε το αλάνθαστο και την ανωτερότητα στην παιδεία.

Πριν λοιπόν το 1995 υπήρχε «αξιοκρατικό» λεμε σύστημα πρόσληψης για όσους προσλήφθηκαν τότε. Όσο για τους «ακρίτες» της τροχαίας …ε δεν περιμένουμε αναγνώριση απο αυτούς ως ΠΟΣΥΦΥ !

Αυτοί περιορίζονται στις ..καταλήψεις των γραφειων των Αρχηγών !.

Σπείρανε αρκετά τη διχόνοια μεταξύ των συναδέλφων…

Ντροπή για τις τοποθετήσεις τους. Δεν μειώνουν μόνο τους εαυτούς τους αλλά και τους συναδέλφους που εκπροσωπούν.

Αυτά απο έναν …»πεταλωτή γύφτο» !»

_________

*Παναγιώτης Χαρελας, πρ.ΠΟΣΥΦΥ