Δύο βίντεο με σκηνές από το όχι και τόσο μακρινό ελληνικό μέλλον ως προς την συγκέντρωση προσφύγων και παράνομων μεταναστών, έρχονται από δύο υποτίθεται εξελιγμένες και ισχυρές χώρες όπως η Γερμανία και η Γαλλία όπου στο ομοσπονδιακό γραφείο Μετανάστευσης του Ντόρμουντ ξεσπάνε συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών και προσφύγων και από Παρίσι όπου μια συμμορία μουσουλμάνων μεταναστών ενεδρεύει ένα αστικό λεωφορείο το οποίο κατακαίει με σωρεία ρίψεων βομβών μολότοφ.
 
Στο πρώτο βίντεο τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στο ομοσπονδιακό γραφείο Μετανάστευσης και Προσφύγων του Ντόρμουντ γίνονται στην αίθουσα αναμονής όπου περιμένουν οι μετανάστες-πρόσφυγες να καταγραφούν και να αιτηθούν πολιτικό άσυλο. Ο λόγος του ξεσπάσμτος της βίας παραμένει άγνωστος.
 
 
Αμέσως μετά στο δεύτερο βίντεο εικονίζεται μια συμμορία μουσουλμάνων σε προάστιο του Παρισιού να σταματούν κατόπιν ενέδρας ένα λεωφορείο στο Saint-Denis κατά τις 1 η ώρα ξημερώματα Πέμπτης.
 
Οι μασκοφόροι έχουν δημιουργήσεις ένα οδικό μπλόκο και απειλούν τον οδηγό του λεωφορείου και σπάζουν τα τζάμια και μετά βάζουν φωτιά στο λεωφορείο. Ευτυχώς οι επιβάτες «δραπέτευσαν» αλλά μέχρι πότε;
 
Ποιος εγγυάται ότι κάποτε δεν θα τους «τσουρουφλίσουν» μαζί με το λεωφορείο;
 
 
Τα βίντεο αυτά δείχνουν ότι ακόμα και Γαλλία-Γερμανία δεν μπορούν πλέον να ελέγξουν την κατάσταση που δημιούργησαν τόσα χρόνια με την πολύ ανεκτική τους μεταναστευτική πολιτική.
 
Χθες, αλλοδαποί οι οποίοι είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι αφού πλήρωσαν για να βρεθούν στην Γερμανία και να εισπράξουν τα επίδομα  και αντ΄αυτού βρέθηκαν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας στο ΚΕΠΑ Νέας Καβάλας μετανάστες κατέβασαν από το ασθενοφόρο το πλήρωμά του και εν συνεχεία κατέστρεψαν το όχημα.
 
Όλα ξεκίνησαν όταν το ασθενοφόρο έφτασε στο κέντρο μεταφέροντας ήδη δύο άλλα περιστατικά. Οι συγγενείς του προς διακομιδή μετανάστη, ζήτησαν να μεταφερθούν μαζί του με το ασθενοφόρο, γεγονός που δεν μπορούσε να γίνει, για ευνόητους λόγους όπως τους εξήγησαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ.
 
Η άρνηση αυτή ήταν αρκετή για να προκαλέσει την έκρηξη  των αλλοδαπών. Ήταν τόση η οργή τους που, αφού πέταξαν έξω  από το όχημα τους διασώστες, στράβωσαν το κλειδί, κατέστρεψαν τη μίζα και προκάλσεσαν ζημιά στο τιμόνι του (ουσιαστικά το στράβωσαν!) προκαλώντας την ακινητοποίηση του ασθενοφόρου.
 
Μάλιστα όπως έγινε γνωστό τα περιστατικά πειρατείας σε ασθενοφόρα δεν ήταν ένα αλλά δύο σε ισάριθμα «ζεστά σημεία» του νομού Κιλκίς. Στο περιστατικό της Νέας Καβάλας οι συγγενείς του ασθενή μετανάστη 10 στον αριθμό ήθελαν να μπουν στο όχημα όλοι, παρά το γεγονός ότι εκεί βρισκόταν ήδη και άλλος Έλληνας ασθενής ο οποίος λογικό ήταν να τρομοκρατηθεί, όταν οι έξαλλοι αλλοδαποί άρχισαν φωνάζοντας να κουνούν το ασθενοφόρο, ώστε να το ανατρέψπυν! 
 
Τότε επενέβησαν οι στρατιωτικοί που είναι υπεύθυνοι για τη φύλαξη του ΚΕΠΑ προκειμένου να απομακρύνουν τους αλλοδαπούς. Για ποιο λόγο επιχείρησαν κάτι τέτοιο είναι άγνωστο. Μια δικαιολογία ότι φοβήθηκαν ότι θα χωριστούν δεν μπορεί να ισχύει σύμφωνα με την λογική τουλάχιστον.
 
Όπως λένε οι υπεύθυνοι του ΕΚΑΒ όχι μόνο στον νομό Κιλκίς αλλά σε όλη τη βόρεια Ελλάδα η οποία διαθέτει αυξημένο αριθμό ΚΕΠΑ έχουν συμβεί ανάλογα περιστατικά.
 
Το ζήτημα αφορά άμεσα και την Ελλάδα καθώς η Τουρκία ετοιμάζεται να στείλει εκ νέου εκατομμύρια προσφύγων και μεταναστών στην χώρα μας διαμέσου του Αιγαίου Πελάγους.
 
Είναι έτοιμη η χώρα να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις; Πηγή: