Μετά τη θλιβερή - άνανδρη επίθεση κουκουλοφόρων εις βάρος του Δ/ντη Τροχαίας Αττικής, η Ομοσπονδία μας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


Αριθμ.  Πρωτ. 11/2016                                                                                Θεσσαλονίκη,31/08/2016


Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ 

Καταδίκη της βίαιης επίθεσης εναντίον του Διευθυντή της Τροχαίας Αττικής.


Η Ομοσπονδία καταδικάζει  απερίφραστα την άνανδρη, απρόκλητη  επίθεση από κουκουλοφόρους  της περιοχής των Εξαρχείων  που είχε ως αποτέλεσμα τον επικίνδυνο τραυματισμό του  Διευθυντή  της  Διεύθυνσης  Τροχαίας  Αθηνών ,ο  οποίος  ήταν  σε  διατεταγμένη υπηρεσία ασκώντας τα καθήκοντα του  στο κέντρο της πρωτεύουσας. Εκφράζει την αλληλεγγύη στον ίδιο και την οικογένεια του και  εύχεται  ταχεία  ανάρρωση.

Τονίζει την αδυναμία  της συντεταγμένης πολιτείας να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών και των ίδιων των αστυνομικών και καλούμε την κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα  να  περιβάλουν με πολιτική στήριξη και σεβασμό τον Αστυνομικό ώστε  να είναι σε  θέση να αντιμετωπίσει  τις προκλήσεις και τους κινδύνους στον ιερό βωμό του καθήκοντος.