ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Ιεράπετρα: Στη φυλακή ο διακινητής 41 μεταναστών

Με το πλοίο της γραμμής ταξιδεύουν – εκτός απροόπτου - απόψε για τον Πειραιά

Στις φυλακές της Νεάπολης βρίσκεται πλέον ο Τούρκος διακινητής των 41 μεταναστών από το Πακιστάν, που εξακολουθούν να φιλοξενούνται στην Ιεράπετρα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, περιμένοντας να του οριστεί δικάσιμος, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Εν τω μεταξύ, αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν οι μετανάστες, με εξαίρεση την έγκυο που βρισκόταν ανάμεσά τους και τα δύο ανήλικα αδέλφια της, θα μεταφερθούν εντός της ημέρας από την Ιεράπετρα στο Ηράκλειο, προκειμένου να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής και να ταξιδέψουν στον Πειραιά. Ο τελικός προορισμός τους θα είναι η Κόρινθος όπου θα εγκατασταθούν προσωρινά σε Κέντρο φιλοξενίας.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως στην περίπτωση που εκδοθεί απαγορευτικό του απόπλου, δεδομένου ότι αναμένονται πολύ ισχυροί έως και θυελλώδεις άνεμοι στο Κρητικό πέλαγος τότε θα παραμείνουν στην Ιεράπετρα μέχρις ότου επιτραπούν ξανά οι πλόες.

Διαβάστε περισσότερα στο www.cretapost.gr 
www.cretapost.gr
Στις φυλακές της Νεάπολης βρίσκεται πλέον ο Τούρκος διακινητής των 41 μεταναστών από το Πακιστάν, που εξακολουθούν να φιλοξενούνται στην ...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου