Η έρευνα στο Ι.Χ. αποκάλυψε τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν 982 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και οδήγησε στη σύλληψη της 51χρονης οδηγού

Ένας νεαρός μη νόμιμος μετανάστης από την Αλβανία, που πέρασε παράνομα στο ελληνικό έδαφος, ήταν ο εισαγωγέας σχεδόν ενός κιλού χασίς που μετέφερε μαζί με αυτόν με το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 51χρονη Ελληνίδα σε περιοχή της Φλώρινας.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο έπεσε σε μπλόκο και ακινητοποιήθηκε αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, οι οποίοι συνέλαβαν αρχικά τον 31χρονο αλλοδαπό όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα και είχε έρθει στη χώρα από μη ελεγχόμενη διάβαση της μεθορίου. Μάλιστα, είχε πάνω του ένα γραμμάριο ηρωίνης και ένα μαχαίρι.

Η έρευνα στο Ι.Χ. αποκάλυψε τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν 982 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και οδήγησε στη σύλληψη της 51χρονης οδηγού, πάνω στην οποία κατασχέθηκαν τρία κινητά και 130 ευρώ. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς με κατηγορίες κατά περίπτωση για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών, μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη και παράβαση του νόμου περί όπλων.
 Πηγή:protothema.gr