ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

“Μπλόκο” στη μεταφορά 206 κιλών κάνναβης!

Η παγίδα των αστυνομικών είχε στηθεί πολύ καλά! Και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε, καθώς μπλόκαραν τη μεταφορά και κατά συνέπεια τη διακίνηση 206 κιλών κάνναβης!
Για να επιτευχθεί αυτό, χρειάστηκε να συνεργαστούν αστυνομικοί από τη Δίωξη Ναρκωτικών, την Ο.Π.Κ.Ε και από την Ασφάλεια Ηγουμενίτσας, καθώς και συνάδελφοι τους από το Β` Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατρών.
Αρχικά, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν στη θέση Λεπτοκαρυά Θεσπρωτίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος Έλληνας. Στο πορτ παγκάζ του, υπήρχαν 68 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 205,93 κιλών!
Την ίδια ώρα, ακινητοποιήθηκε ακόμη ένα όχημα, που προπορευόταν κατά 2-3 χιλιόμετρα, λειτουργώντας ως προπομπός και στο οποίο επέβαιναν άλλοι δυο Έλληνες, 37 και 23 ετών, που σκοπό είχαν να «ελέγχουν» το δρομολόγιο!
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι το αυτοκίνητο που είχε τη κάνναβη, είχε κλαπεί στις 26-10-2016 στο Χαλάνδρι, ενώ έφερε και πλαστές πινακίδες!
Οι συλληφθέντες, είχαν σκοπό να μεταφέρουν το φορτίο στην Αθήνα και ήδη έχουν παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη! Πηγή: antenna.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου