Ο Υπαρχιφύλακας, που συγκίνησε το πανελλήνιο με την ανάρτησή του για τον άτυχο Bares που κάηκε στην Μόρια, μιλά στην ΒΗΜΑ Τηλεόραση (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μία ανάρτηση στο facebook ο Υπαρχιφύλακας Κωνσταντίνος Βαγγελής που αφορούσε τον μικρό Bares, το προσφυγόπουλο που κάηκε μαζί με την μητέρα του στον
καταυλισμό στη Μόρια, κατάφερε να συγκινήσει το πανελλήνιο.

Καλεσμένος εχθές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό ΒΗΜΑ, μίλησε για την γνωριμία του με το "ψυχοπαίδι" του, όπως του λέγαν οι συνάδελφοί του για το μικρό αγγελούδι. Ο κ. Βαγγελής περνούσε κατά την παραμονή του στην Μόρια αρκετό χρόνο με τον μικρό Bares μέχρι τη στιγμή που επέστρεψε στα Ιωάννινα. Φεύγοντας μάλιστα του είχε χαρίσει και ένα τηλεκατευθυνόμενο αμάξι ως αποχαιρετηστήριο δώρο. Λίγες μέρες πριν το συμβάν όπως είπε είχε μιλήσει μέσω skype με τον Bares, ενώ όταν άκουσε την είδηση για το ατυχές συμβάν δεν σκέφτηκε ότι αφορούσε τον μικρό φίλο του. Όταν μετά από τρείς μέρες τον κάλεσαν οι συνάδελφοί του και του το ανακοίνωσαν ήταν όπως είπε χαρακτηριστικά "σαν να έχασα δικό μου άνθρωπο". Όσον αφορά την ανάρτησή του δήλωσε πως δεν το σκέφτηκε και καθόλου και πως ήταν μία κατάθεση ψυχής.
https://youtu.be/A8-UcrYWiyc?t=5 Πηγη:vimanews.gr


EmoticonEmoticon