Αιφνιδιασμοί από την Ύπατη Αρμοστεία - Νέες μετακινήσεις προσφύγων στα Ιωάννινα

Πρόκειται για δώδεκα Αφγανούς που βρίσκονταν στον καταυλισμό του Κατσικά, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με λεωφορείο και εγκαταστάθηκαν σε ξενοδοχείο του ιστορικού κέντρου

Χωρίς καμία συννενόηση συνεχίζει τις μεταφορές προσφύγων και την εγκατάστασή τους σε διάφορα ξενοδοχεία και ξενώνες της Ηπείρου η Ύπατη Αρμοστεία.

Πριν λίγες ημέρες μετέφερε οικογένειες από το Κιλκίς σε τουριστικές εγκαταστάσεις της Πλαταριάς.

Πρόσφυγες από την Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκαν και εγκαταστάθηκαν σε δύο ξενοδοχειακά συγκροτήματα στη Λυγιά της Πρέβεζας. 

Με διαδικασίες αποκλειστικά δικές της, μετέφερε πρόσφυγες από το Τσεπέλοβο αλλά και από την Κόνιτσα, σε ξενοδοχεία του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.

Και σήμερα, εμβρόντητοι οι κάτοικοι, στο ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων, διαπίστωσαν να μετακινούνται κι άλλοι πρόσφυγες σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Πρόκειται για δώδεκα Αφγανούς που βρίσκονταν στον καταυλισμό του Κατσικά, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με λεωφορείο και με αποκλειστική ευθύνη της Ύπατης Αρμοστείας, εγκαταστάθηκαν σε ξενοδοχείο του ιστορικού κέντρου.

Η Ύπατη Αρμοστεία, η οποία διαχειρίζεται το μεγαλύτερο μέρος των κονδυλίων της Ευρωπαικής Ένωσης, εξακολουθεί να αιφνιδιάζει όχι μόνο τις τοπικές αρχές αλλά σίγουρα και τα αρμόδια υπουργεία, καθώς για όλες τις μετεγκαταστάσεις προσφύγων, μάλλον δεν γνωρίζει κανείς τίποτα πλην της ίδιας.

Πηγή: .epiruspost.gr


EmoticonEmoticon