Η Πανελλήνια Ομοσπονδιά Συνοριακών Φυλάκων και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Νομού Δράμας πραγματοποίησαν συναντήσεις με βουλευτές του νομού Δράμας.
Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι επαφές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων και του Δ.Σ. της Ένωσης μας με τους βουλευτές του νομού μας, ΣΥΡΙΖΑ Καραγιαννίδη ΧρήστοΝΔ Κυριαζίδη ΔημήτριοΠΑΣΟΚ-ΔΗ.ΣΥ. Κεφαλίδου Χαρά, στα πλαίσια της ενημέρωσης των αποτελεσμάτων του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας που προηγήθηκε, όπου αναπτύχθηκαν τα προβλήματα του κλάδου μας, ο έντονος προβληματισμός και η ανησυχία μας στην επιχειρούμενη υποβάθμιση των υπηρεσιών μας με το προωθούμενο Π.Δ. της αναδιοργάνωσης από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 
Στις επαφές την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Ένωσης Μουστακίδης Ισαάκ και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Γεν.Γραμματέας της Ένωσης Μαυρίδης Ελευθέριος. Από πλευράς του Δ.Σ. της Ένωσης μας επίσης παρέστησαν ο Β΄Αντιπρόεδρος Ελευθεριάδης Ισαάκ, οΑναπληρωτής Γεν.Γραμματέα Δεμερτζίδης Σάββας και ο Οργανωτικός Γραμματέας Παρασίδης Ιωάννης.
Οι βουλευτές κατανόησαν τις θέσεις αλλά και τις ανησυχίες μας στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας αρνητικής εξέλιξης αναφορικά με την υποβάθμιση των υπηρεσιών μας και δεσμεύτηκαν να τις μεταφέρουν στα όργανα της κυβέρνησης και των κομμάτων τους. Πηγη:bloko.gr