Αγαπητοί  συνάδελφοι , 

    Είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε τη διεξαγωγή εκλογών για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής καθώς και Αντιπροσώπων για την Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ μετά την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 21/02/2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00.

    Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν  στις  30 και 31/03/2017  ημέρες  Πέμπτη και Παρασκευή  στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής. Η  κάλπη θα ανοίξει στις 10:00 το πρωί  και θα κλείσει στις  18:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Ομοίως θα ισχύσει το ίδιο ωράριο και την επόμενη μέρα των εκλογών.  Το ωράριο θα τηρηθεί αυστηρά , γι΄αυτό καλείστε να είστε  εκεί  εγκαίρως. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για υποψηφιότητα είναι σύμφωνα με το καταστατικό η  20-03-2017  ημέρα  Δευτέρα.

    Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα όπως αποστείλουν τις αιτήσεις τους   στο FAX της Ένωσης μας (2107489706)  καθώς και να διασταυρώνουν  τη σωστή παραλαβή της μέσω τηλεφώνου με οποιοδήποτε μέλος του πρώην Δ.Σ , είτε να προσέρχονται στα γραφεία της ένωσης είτε να έρχονται σε επαφή με κάποιο μέλος του Δ.Σ.

    Απαραίτητη  προϋπόθεση για να ασκήσει κάποιος εγγεγραμμένος  στην  Ένωση το εκλογικό  του δικαίωμα: να είναι οικονομικά τακτοποιημένος και να φέρει την αστυνομική του   ταυτότητα.

    Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ.

Πηγή:posyfy.gr