Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Κλιμάκιο της Ένωσης μας πραγματοποίησε συνάντηση την Πέμπτη 04-05-2017 στην Δ.Α Αλεξανδρούπολης με τον Διευθυντή κ. Ταξίαρχο ΚΟΥΤΟΥΖΟ Παναγιώτη καθώς και με τον Υποδιευθυντή κ. Τσακάλη Παναγιώτη.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στην Υπηρεσία μας. Παρά το γεγονός ότι το φιλότιμο των συναδέλφων μας πάντα περισσεύει, οι βασικές ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, (θερμικές κάμερες , μπαταρίες κλπ) και οχημάτων τύπου Van, έχουν φτάσει την υπομονή μας στα όρια καθιστώντας την εργασία μας πιο επικίνδυνη από ότι είναι τόσο για την δημόσια όσο και για την δική μας ασφάλεια. Επίσης μεταφέραμε την αναστάτωση αλλά και τον έντονο προβληματισμό των συναδέλφων του πρώην Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, για την διαδικασία της υποβολής αιτήσεων μεταθέσεων μετά την κατάργηση της Υπηρεσίας.

Αναγνωρίζοντας την καλή διάθεση για εύρεση λύσεων από την πλευρά τους, τονίσαμε ότι πρώτιστο μέλημα μας είναι η προστασία των μελών μας κατά την εργασία τους και υποχρέωση της πολιτείας είναι να μας παρέχει όλα εκείνα τα σύγχρονα μέσα για την εκπλήρωση των καθηκόντων μας. Πάρα τις δύσκολες οικονομικές συγκύριες που περνά η Χώρα μας τονίσαμε, για μια ακόμα φορά, ότι εκπτώσεις στην ασφάλεια δεν πρέπει να υπάρχουν.