ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. παραπληροφόρησε τους αστυνομικούς?Το κείμενο που ακολουθεί, καταχωρήθηκε από τον κ. Δημήτρη Κασιμμάτη στις δημοσιεύσεις επισκεπτών στο facebook του bloko.gr στις 20 Μαΐου.  

Υπόλογη η ΠΟΑΣΥ : Γιατί 
αρνήθηκε να καταθέσει πρόταση για το μισθολόγιο των αστυνομικών. Ποια κομματικά συμφέροντα την εμπόδισαν?? 

Κλήθηκε να συμμετάσχει με τους συνδικαλιστές του στρατού και αρνήθηκε επανειλημμένα. 

Αντιθέτως ο στρατός που συμμετείχε ικανοποιήθηκε σε τέτοιο βαθμό που αν και φέτος ήταν πρόωρη φορά νομιμοποιημένο σαν σωματείο η παρουσία συμπαράστασης στην πορεία μας ήταν (για πρώτη φορά ) ανύπαρκτη. 

Υπόλογο το προεδρείο για την εσκεμμένη παραπληροφόρηση των συναδέλφων (Για περικοπές 300 400 ευρώ). Υπόλογο και για τη σκηνοθετημένη ένταση από 40 κομματικά στελέχη μπροστά στο φυλάκιο της Βουλής που έφεραν σε τραγική θέση τους συναδέλφους που ήταν επιφορτισμένη με το καθήκον της περιμετρικής φρούρησης (Δεν είμαστε χουλιγκάνοι). 

Όποιος θέλει να κατέβει στις βουλευτικές εκλογές μη το κάνει παίζοντας παιχνίδια στις πλάτες μας. Τίποτα δε μας χαρίστηκε ποτέ όλα με αγώνες κατακτήθηκαν, αλλά χάθηκε η ιστορική ευκαιρία για ένα δίκαιο μισθολόγιο από εμάς τους ίδιους. Γιαλαντζί αγωνιστές με κομματικές εντολές. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΕ.

Αναδημοσίευση: bloko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου