Με αφορμή την Χολυγουντιανή καταδίωξη παράνομων διακινητών από άνδρες του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας http://www.kavalapost.gr/178343/kavala-choligountiani-katadioxi-paranomon-diakiniton-stin-egnatia-odo-pou-katelixe-se-trocheo/ δημοσιεύουμε άρθρο του Προέδρου των συνοριακών - αστυνομικών Καβάλας και μέλους του Δ.Σ. της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. Αμοιρίδη Στυλιανού



Πριν  λίγους μήνες, η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. στα πλαίσια της περιοδείας της στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, συναντήθηκε με τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας αλλά και με τον Γενικό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Επιμείναμε πολύ στην αναγκαιότητα δημιουργίας και υποστήριξης των ειδικών μονάδων που θα εντόπιζαν και θα έλεγχαν τα κυκλώματα λαθροδιακινητών.  Μέσα από μια άριστη συνεργασία, διαπιστώσαμε λίγες ημέρες μετά, την βούληση της Περιφέρειας να προχωρήσει σε αυτή την επιχειρησιακή δομή. Ιδιαίτερο στοίχημα κυρίως για τις Υπηρεσίες Διαχείρισης Μεταναστών της β' ζώνης και ακόμη πιο ιδιαίτερο το στοίχημα του Τ.Δ.Μ. Καβάλας. Οι καθημερινές επιτυχίες της Υπηρεσίας αποδεικνύουν  πως αυτά τα Τμήματα σε Β΄ και Γ΄ Ζώνη είναι αναγκαία να λειτουργήσουν  σε αυτή την κατεύθυνση.

 Δυστυχώς οι διακινήσεις παράνομων μεταναστών τη χώρα  είναι ανεξέλεγκτες και η επιμονή μας πρέπει να είναι συνεχής.

Συγχαρητήρια και πάλι στους συναδέλφους για τις καθημερινές επιτυχίες.




Ο Πρόεδρος των συνοριακών - αστυνομικών Καβάλας και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.

Αμοιρίδης Στυλιανός