Συνελήφθη χθες (22-5-2017) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 56χρονος αλλοδαπός, υπήκοος ΦΥΡΟΜ, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι τρεις (23) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί όχημα και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, είκοσι τρεις (23) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Συνελήφθησαν 2 υπήκοοι Πακιστάν, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 6 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν σήμερα (23-5-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε αγροτική περιοχή της Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 26 και 18 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι παραπάνω αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 26χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, προκειμένου να το ακινητοποιήσει. Αυτός όμως δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Καβάλας.

Ακολούθως, στο ύψος του κόμβου Ζαρκαδιάς, ο 26χρονος ακινητοποίησε το όχημα και μαζί με τον 18χρονο συνοδηγό, τράπηκαν πεζή σε φυγή, κινούμενοι σε αγροτική περιοχή, πλην όμως εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές, μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 11 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη σήμερα (23-5-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα, έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.  Πηγή:faros24.gr