Κύριε Αρχηγέ Λάβετε επίσημα θέσηΣε κοινή ανακοίνωση που καλεί τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να λάβει επίσημα θέση απέναντι στην επιχειρούμενη, οικονομική βιοτική και κοινωνική υποβάθμιση του συνόλου των εργαζομένων που προΐστατε υπηρεσιακά και να αναλάβει πρωτοβουλίες που θα εξυπηρετούν τον κοινό στόχο και αγώνα για διάσωση της αξιοπρέπειας όλων των αστυνομικών εξέδωσαν  η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. και το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α

Αθήνα, 15/05/2017
Κύριε Αρχηγέ
Εκ της θέσεως σας αποτελείται, εκτός των άλλων, την αιχμή του δόρατος ολόκληρου του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας τον εκφραστή, συμπαραστάτη και σύμμαχο τον ένστολων από τον μικρότερο ιεραρχικά βαθμό, μέχρι τον βαθμό σας. Ηγείστε όλου του προσωπικού που μοχθεί και θυσιάζεται για τα ίδια ιδανικά, ανεξάρτητα από την προέλευσή του, την εξέλιξη του , το χρώμα της στολής του και τον βαθμό της επωμίδας του.
Εκ της προσωπικότητός σας, αναγνωρίζουμε το παράστημα αλλά και το ψυχικό και σωματικό σας σθένος για επίπονη εργασία και ανιδιοτελή προσφορά στον Οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η θέση σας όμως αποτελεί και τον συνδετικό κρίκο του προσωπικού που Ηγείσθε ,με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και ολόκληρης της Πολιτικής Ηγεσίας της χώρας που σας εμπιστεύθηκε τη θέση του Αρχηγού.
Παρότι η πρώτη επαφή μας με το ληστρικό σχέδιο Νόμου που επιχειρείται να ψηφιστεί την ερχόμενη Πέμπτη, προέκυψε από μέλλος της Φυσικής Ηγεσίας και μάλιστα εγγύς του περιβάλλοντος συνεργασίας σας, εκτιμούμε, ότι αυτό δεν απορρέει από συμμετοχή δική σας ή στελέχους του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας στην δημιουργία ενός απαράδεκτου κατ΄ εμάς, διχαστικού και άδικου σχεδίου Νόμου.
Κύριε Αρχηγέ
Ζητούμε να λάβετε επίσημα θέση απέναντι στην επιχειρούμενη, οικονομική βιοτική και κοινωνική υποβάθμιση του συνόλου των εργαζομένων που εσείς προΐστασθε υπηρεσιακά.
Ζητούμε να μην αδιαφορήσετε και να αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα εξυπηρετούν τον κοινό στόχο και αγώνα για διάσωση της αξιοπρέπειας όλων μας .
Ζητούμε να διαψεύσετε εκείνους που θεωρούν τον εκάστοτε Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας "υπηρέτη" των πολιτικών βουλήσεων.
Αναμένουμε να επιβεβαιώσουμε το ατομικό και υπηρεσιακό σας βάρος .
Για τα Δ.Σ.
Πρόεδρος Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.                                      Πρόεδρος Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α
Χαρέλας Παναγιώτης                                        Ντούμας Βασίλης


EmoticonEmoticon