ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Στο αυτόφωρο όσοι συλλαμβάνονται για επεισόδια στα γήπεδα


Την επαναφορά του αυτόφωρου για τους συλληφθέντες των γηπέδων συζήτησαν μεταξύ άλλων στη συνάντηση που είχαν ο υφυπουργός αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης και η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Β. Θάνου.

Το πρόβλημα που επιθυμεί να λύσει ο υφυπουργός αθλητισμού με αυτό το μέτρο, έγκειται στο γεγονός ότι οι δίκες όσων δημιουργούν επεισόδια και συλλαμβάνονται καθυστερούν χαρακτηριστικά. Το χρονικό διάστημα, μάλιστα, από την τέλεση του αδικήματος μέχρι την εκδίκασή του φτάνει σχεδόν τους έξι μήνες.

Αυτό στερεί από την πολιτεία αλλά και την ίδια την αθλητική δικαιοσύνη τη δυνατότητα να επιβάλλει άμεσα ποινές απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportfm, το κλίμα από την πλευρά της κ. Θάνου είναι καταρχήν θετικό για το συγκεκριμένο μέτρο καθώς εκτιμάται πως θα διευκολύνει αρκετά τις διαδικασίες.

Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε μεταξύ της κ. Θάνου και του κ. Βασιλειάδη ήταν η τοποθέτηση τακτικών δικαστών σε όλα τα αθλήματα και αν υπάρχει η δυνατότητα το δικαστικό σώμα να καλύψει τις απαιτήσεις που θα προκύψουν.

Φυσικά όπως ήταν λογικό υπήρξε συζήτηση και για τις τρέχουσες δικαστικές υποθέσεις που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πηγή: www.zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου