ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Στις Δημοτικές Κατασκηνώσεις Παγγαίου Καβάλας θα φιλοξενηθούν τα παιδιά αστυνομικού-πολιτικού προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. της Β. Ελλάδος


ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 7 ΕΩΣ 16 ΕΤΩΝ

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Νομού ΘεσσαλονίκηςΕίμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μετά τις πρωτοβουλίες που αναλάβαμε αποφασίστηκε η φιλοξενία των παιδιών Αστυνομικού – Πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας (εν ενεργεία & εν αποστρατεία που διαμένουν σ΄ αυτούς), καθώς και των Συνοριακών Φυλάκων & Ειδικών Φρουρών της Βορείου Ελλάδος, στις Δημοτικές κατασκηνώσεις του Δήμου Παγγαίου Καβάλας , στην περιοχή αμμολόφων της Νέας Περάμου και συγκεκριμένα στους Νομούς: Έβρου – Ροδόπης – Ξάνθης – Καβάλας – Δράμας – Σερρών – Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής – Κιλκίς – Πέλλας – Ημαθίας – Φλώρινας – Καστοριάς – Κοζάνης – Πιερίας & Γρεβενών . 

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν 300 παιδιά ηλικίας 7 έως 16 ετών και κατά το χρονικό διάστημα από 21-8-2017 έως 30-8-2017, το κόστος της φιλοξενίας των παιδιών (50€ ανά παιδί το 10ήμερο) θα καλυφθεί εξ΄ολοκλήρου από το Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας» κατόπιν αιτήσεως μας προκειμένου να υπάρχει ισοτιμία μεταξύ όλων των τέκνων του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά α. την ηγεσία του Ιδρύματος ΕΞΟΧΩΝ ΕΛ.ΑΣ. καθώς και όλο το προσωπικό, β. το Διοικητικό Συμβούλιο ως σώμα και το κάθε μέλος ξεχωριστά , γ. τη Δημοτική αρχή του Δήμου Παγγαίου και πάνω από όλα τον Αρχηγό μας – θεματοφύλακα της υπηρεσίας μας. 

Σε τελική ανάλυση, συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά κάτι πολύ θετικό για τα τέκνα μας και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια τόσο για την φετινή κατασκηνωτική περίοδο όσο και για τις επόμενες στο μέλλον να οργανωθούν τα πάντα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο επ΄ωφελεία των παιδιών!

                                                       Μετά τιμής,            
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    
     ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                                                   ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου