ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Έβρος: Συνεχίζεται το πρόγραμμα "ΑΣΠΙΔΑ" - Εν αναμονή θερμικών καμερών

Μετά τη μεγάλη ανησυχία σχετικά με τις αποσπάσεις των αστυνομικών που επιχειρούν στον Έβρο, οι οποίες έληγαν σήμερα 13 Ιουνίου και τον φόβο για τη λήξη του προγράμματος "ΑΣΠΙΔΑ", ήρθε η διαβεβαίωση πως... θα συνεχιστεί.

Το Κλιμάκιο της Ομοσπονδίας (ΠΟΣΥΦΥ) χθες πραγματοποίησε επαφές στο Αρχηγείο. Σε συνάντηση με την Αντ/γο κ. Τσιριγώτη Ζαχαρούλα, έλαβε την διαβεβαίωση για την έκδοση της διαταγής ανανέωσης της αστυνομικής - συνοριακής δύναμης στον Έβρο με δαπάνες δημοσίου.

Επισημάνθηκε πως βρέθηκαν κονδύλια εως τέλη του τρέχοντος έτους ωστε να υπάρξει ομαλότητα στην ενισχυτική δύναμη. Επιπλέον άλλο ενα αίτημα μας ικανοποιήθηκε με την αποστολή και άλλων θερμικών καμερών στην περιοχή του Έβρου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς σε επικοινωνία με το e-evros.gr ανέφερε:

"Μετά από συνεχόμενες επαφές της Ένωσης μας αλλά και της Ομοσπονδίας μας στο Αρχηγείο είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι συνεχίζεται κανονικά το πρόγραμμα ΑΣΠΙΔΑ με έξοδα δημοσίου αφού έστω και την ύστατη στιγμή βρέθηκαν τα απαραίτητα κονδύλια.

Επίσης μετά από πολύ καιρό περιμένουμε θερμικες κάμερες οι οποίες εδώ και πολύ καιρό ήταν προς επισκευή οι οποίες θα μας βοηθήσουν να κάνουμε με πιο μεγάλο αποτέλεσμα την δουλειά μας".

Πηγή:e evros.gr Όλια Γκαντανίδου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου