ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Μουστακίδης Σάκης "παραμένει ως έχει η αποσπασμένη δύναμη εθελοντών στον Έβρο¨

Τοποθέτηση του Α' Αντιπροέδρου Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. Μουστακίδη Σάκη για τους αποσπασμένους αστυνομικούς στον Έβρο,το Παρανέστι και την Ξάνθη.


  Εκδόθηκε τις περασμένες ημέρες η διαταγή των εθελοντών αστυνομικών που παραμένουν αποσπασμένοι σε Έβρο, Ξάνθη και Δράμα για την επιχείρηση «ΑΣΠΙΔΑ» .
    Παρόλο που οι φήμες καλλιεργούνταν για μειώσεις των αστυνομικών που επιθυμούν με δικές τους δαπάνες να υπηρετούν στην περιοχή του Έβρου για την αντιμετώπιση και την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, αυτοί παραμένουν ως έχει. Η Ομοσπονδία το τελευταίο διάστημα, επεσήμανε στην Ηγεσία την ιδιαίτερη ανάγκη να παραμείνουν οι συνάδελφοι ως έχει, καθώς ήταν αναγκαίοι για την διαχείριση των ροών και την φύλαξη των συνόρων.  Τόσο στην ΔΑ Αλεξανδρούπολης όσο και στην ΔΑ Ορεστιάδας, ο αριθμός των  αποσπασμένων αστυνομικών παραμένει αμετάβλητος .
  Παράλληλα, οι μειώσεις είναι εμφανείς και σημαντικές σε Ξάνθη και κυρίως στο Παρανέστι Δράμας , αφού  οι κρατούμενοι μετανάστες στις κλειστές δομές εκεί έχουν αυξηθεί και αγγίζουν την πληρότητα.
   Οι επισημάνσεις  της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.  τόσο για την αναγκαία παρουσία των συναδέλφων στον Έβρο όσο και σε Ξάνθη και Παρανέστι θα συνεχίσουν ώστε να μεταφέρουμε την πραγματική εικόνα που υπάρχει εκεί.

BorderNews.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου