ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Ευχαριστήρια επιστολή Α.Σ.Φοίβου Κω στην Ειδικό Φρουρό Σ.Στάκκου για τον επαγγελματισμό της

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ¨ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ¨ εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο συγχαίρει την Ειδικό Φρουρό Σ.Στάκκου, που υπηρετεί στο στο Α.Τ. Κω,για τον επαγγελματισμό που έδειξε συλλαμβάνοντας άτομο το οποίο νωρίτερα είχε αφαιρέσει από τα αποδυτήρια της ομάδας  τηλέφωνο και πορτοφόλι,, ενώ η ίδια ήταν εκτός υπηρεσίας.


  Με το παρόν δελτίο τύπου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου «ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ», επιθυμεί να εκφράσει τις βαθύτατες ευχαριστίες του προς την Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου και ιδιαιτέρως στην Ειδική Φρουρό Στάκκου Σταματία για την εξαίρετη πράξη θάρρους και αυταπάρνησης που επέδειξε την Τρίτη 9 Μαίου 2017 στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου της Κω.
Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 9 Μαίου 2017 και περί ώρα 20:00, η Εδική Φρουρός Στάκκου Σταματία της δυνάμεως του Α.Τ. Κω, ευρισκόμενη για προσωπικούς λόγους, εκτός υπηρεσίας, στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου, αντιλήφθηκε ύποπτο νεαρό ο οποίος νωρίτερα είχε διαπράξει κλοπή ενός κινητού τηλεφώνου και ενός πορτοφολιού από τα αποδυτήρια του γυμναστηρίου που ανήκαν σε αθλητές του συλλόγου και εκείνη την ώρα προπονούνταν στον αγωνιστικό χώρο.
Ο φύλακας του γυμναστηρίου, που επίσης αναλήφθηκε τον νεαρό άντρα να εξέρχεται από τον χώρο των αποδυτηρίων, του ζήτησε να σταματήσει αλλά αυτός τράπηκε σε φυγή για να αποφύγει τον έλεγχο. Η Ειδική Φρουρός Στάκκου Σταματία επιδεικνύοντας αυταπάρνηση, θάρρος και μεγάλη αίσθηση καθήκοντος, κατεδίωξε τον νεαρό δύο τετράγωνα μακριά κατορθώνοντας να τον συλλάβει και επιστρέφοντας τα κλοπιμαία στους κατόχους τους.
Η παραπάνω πράξη της Ειδική Φρουρού είναι άξια θαυμασμού και επαίνου, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, αναδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης που επιδεικνύουν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ συγχρόνως εδραιώνει το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες και δίνει ελπίδα για το μέλλον της κοινωνίας μας.
Σας ευχαριστούμε θερμά.

Με εκτίμηση
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Του Δ.Σ. του Α.Σ. Φοίβος Κω

Μιμερίνης Νικόλαος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου