ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Eπίσκεψη Μουζάλα στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής και στο Κέντρο Κράτησης του Φυλακίου Έβρου

Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι πληροφορίες που δημοσίευσε χθες το alexpoli.gr για επίσκεψη Μουζάλα στον Έβρο. Με ανακοίνωση του ο Βουλευτής Έβρου Γιώργος Καΐσας σημειώνει ότι συνόδεψε τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα στην 4ωρη επίσκεψή του στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής και στο Κέντρο Κράτησης του Φυλακίου Έβρου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 13 Ιουνίου του 2017.

Ο κ. Μουζάλας ολοκλήρωσε με την επίσκεψη αυτή την περιοδεία που πραγματοποίησε σε εγκαταστάσεις υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, που λειτουργούν σε Μακεδονία και Θράκη, δηλώνοντας για το θέμα σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι «Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία ιδιαίτερη πίεση, υπάρχουν δυσκολίες, υπάρχει προσωπικό που εργάζεται με αυτοθυσία και κάτω από δύσκολες συνθήκες, νομίζω, όμως, ότι θα τα καταφέρουμε»

Κατά την επίσκεψη, τόσο ο κ. Υπουργός όσο και ο κ. Βουλευτής συνομίλησαν με τους εργαζόμενους της δομής καθώς και τους φιλοξενούμενους πρόσφυγες και μετανάστες, καταγράφοντας τα προβλήματα και τις λειτουργικές της ανάγκες.

 

Πηγή:alexpoli.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου