Με απορία διάβασα πως υπάρχουν 9.000 Αστυνομικοί που είναι αυτό που ονομάζουμε ομοφυλόφιλοι ενώ εγώ δεν εχω γνωρίσει σε 34 χρόνια στην Αθήνα παραπάνω από 
πέντε. Αυτή η ενημέρωση προήλθε από έναν αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που κάνει καριέρα πλασάροντας τον εαυτό του δεξίι και αριστέρα ως "επαναστάτης", γιατί εχει επιλέξει να του αρέσουν άνθρωποι του ιδίου φύλου, λες και ενδιαφέρει κανέναν η επιλογή του αυτή ή οποιά άλλη επιλογή έχει ο κάθε Αστυνομικός.

Την ίδια ώρα που χιλιάδες Αστυφύλακες, Ειδικοί Φρουροί και Αξιωματικοί δίνουν τις μάχες τους σε Α.Τ. , ειδικές ομάδες, δύσκολες αποστολές, αυτός και μια σειρά άλλων κάνουν τον γύρο της Ελλάδος και της Ευρώπης, με έξοδα δημοσίου, για να πληροφορούν δήθεν τον κόσμο για τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες των Αστυνομικών και του δηθεν μίσους που τρέφουν οι συναδελφοί του εναντίον των ΛΟΑΤ. 

Επειδή αυτή η συμπεριφορά δεν συνάδει διόλου με ενστολο, όχι λόγω της προσωπικής του επιλογής, αλλά λόγω της εικόνας που δίνει για την αστυνομία στην κοινωνία, καλό είναι οι ανώτεροί του να τον συμβουλέψουν πως οι ακραίες δημόσιες σχέσεις δεν βοήθησαν ποτέ κανέναν κανονικό Αξιωματικό, και να του υποδείξουν τι σημαίνει συναδελφικότητα και κυρίως επαγγελματισμός.
 

Υ.Γ. Ως μεγαλύτερος και πολλά χρόνια στο Σώμα συμβουλεύω όλους, πως ο σεβασμός δεν επιβάλλεται με κανέναν νόμο, ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ. Το οτι βέβαια όλες αυτές οι "σεμνές τελετές", τελούν υπο την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν μου κάνει καμιά εντύπωση.

Πηγή: bloko.gr