Κρατούσαν μετανάστες ομήρους και ζητούσαν χρήματα για να τους απελευθερώσουν

Τρεις νεαροί συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης για υπόθεση παράνομης κράτησης μεταναστών.

Οι δράστες κρατούσαν κλειδωμένους σε αποθήκη 13 μετανάστες, μεταξύ των οποίων και έναν ανήλικο, ζητώντας χρηματικό ποσό για την απελευθέρωσή τους.


Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, 21, 18 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και τριών συνεργών τους, σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για εγκληματική οργάνωση και παραχώρηση καταλύματος σε μη νόμιμους μετανάστες, με σκοπό τη διακίνηση και αρπαγή.

Ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα αστυνομικοί προσέγγισαν αποθήκη σε αγροτική περιοχή της Μαγνησίας Θεσσαλονίκης, ιδιοκτησίας του 27χρονου, η οποία φυλασσόταν από τους άλλους δύο συλληφθέντες. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αστυνομικών Αρχών, σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό της αποθήκης βρέθηκαν οι 13 αλλοδαποί, που παρακρατούνταν μέχρι να καταβληθεί στους δράστες χρηματικό ποσό για την απελευθέρωση τους.  ΠΗΓΗ:zougla.gr


EmoticonEmoticon