Οι εργασίες για την αναμόρφωση των εγκαταστάσεων ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2016 και ολοκληρώθηκαν πρόσφατα

Την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας

Παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Δευτέρας 31 Ιουλίου 2017, τα εγκαίνια των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας.

Από τα μέσα Ιουλίου το Επιτελείο και οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας στεγάζονται στις εγκαταστάσεις αυτές, που έχουν δωρηθεί στην Ελληνική Αστυνομία και συγκροτούνται από δυο κτίρια, όπου στο παρελθόν λειτουργούσε το εργοστάσιο καπνού Δράμας.

Τον Οκτώβριο του 2015 πραγματοποιήθηκε η τεχνική μελέτη, ενώ οι εργασίες αναμόρφωσης και ανακαίνισης των χώρων ξεκίνησαν από την ανάδοχο εταιρεία τον Μάρτιο του 2016 και ολοκληρώθηκαν πρόσφατα. Οι εργασίες ανέρχονται στο ποσό των (823.227) ευρώ, ενώ το έργο ήταν συνολικού προϋπολογισμού 1,8 εκατ.

Μέχρι πρότινος η Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας στεγαζόταν σε ιδιωτικό οίκημα – με ετήσιο μίσθωμα (78.951) ευρώ – το οποίο δεν κάλυπτε τις σύγχρονες ανάγκες στέγασης και λειτουργικότητας των Υπηρεσιών της.

Οι νέες εγκαταστάσεις, συνολικού εμβαδού πάνω από (3.200) τ.μ., πληρούν τεχνικά όλες τις αναγκαίες προδιαγραφές και έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να διασφαλίζουν κατάλληλες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό και προϋποθέσεις καλύτερης εξυπηρέτησης για τους πολίτες.

Πηγή:evros24.gr