Λαβράκι έβγαλαν οι έρευνες των αρχών της ομάδας ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, που έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες έφθασαν στη σύλληψη τριών ατόμων, για εισαγωγή στη χώρα σημαντικής ποσότητας κάνναβης.

Ειδικότερα, έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίσθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής οι προαναφερόμενοι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και συνελήφθησαν, διότι νωρίτερα σε περιοχή της Φλώρινας εγκατέλειψαν ένα αυτοκίνητο, εντός του οποίου βρέθηκαν μέσα σε ταξιδιωτικούς σάκους και κατασχέθηκαν, 35 συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 26 κιλών και 505 γραμμαρίων, την οποία είχαν εισάγει στην ελληνική Επικράτεια με σκοπό τη διακίνηση.

Κατασχέθηκαν επίσης τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι συλληφθέντες, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς ενώ οι συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

Πηγή Φωτό: astynomia.