ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

«Πραγματοποιούνται κατά μέσο όρο 190 οικογενειακές επανενώσεις το μήνα από την Ελλάδα στη Γερμανία»

«Η διπλωματική οδός που επιλέγει η ελληνική Πολιτεία δια μέσω του Γ. Μουζάλα, προκειμένου να διαχειριστεί αποτελεσματικά το εν λόγω κρίσιμο ζήτημα, θα ήταν φρόνιμο να μην γίνεται αντικείμενο αβασάνιστου σχολιασμού»

Αναφορικά με τοποθετήσεις και δημοσιεύματα που σχετίζονται με την διαδικασία οικογενειακής επανένωσης στη Γερμανία και την φερόμενη άτυπη συμφωνία του Έλληνα υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα με τον υπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας Ντε Μεζιέρ για πλαφόν 70 οικογενειακών επανενώσεων το μήνα, το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής ενημερώνει:

Το 2016 έγιναν στη Γερμανία 670 οικογενειακές επανενώσεις από την Ελλάδα.

Το 2017, από τον Ιανουάριο μέχρι τις 30 Ιουλίου έχουν ολοκληρωθεί 1334 οικογενειακές επανενώσεις στη Γερμανία.

Το 2016 έγιναν από την Ελλάδα στη Γερμανία 634 μετεγκαταστάσεις (relocation).

Το 2017 από τον Ιανουάριο μέχρι τις 30 Ιουλίου έχουν ολοκληρωθεί 3.079 μετεγκαταστάσεις (relocation) στη Γερμανία.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούλιο του 2017 πραγματοποιούνται κατά μέσο όρο 190 οικογενειακές επανενώσεις το μήνα από την Ελλάδα στη Γερμανία.

«Η διπλωματική οδός που επιλέγει η ελληνική Πολιτεία δια μέσω του αρμόδιου υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, προκειμένου να διαχειριστεί αποτελεσματικά το εν λόγω κρίσιμο ζήτημα, θα ήταν φρόνιμο να μην γίνεται αντικείμενο αβασάνιστου σχολιασμού» τονίζει το υπουργείο.  Πηγή: Η Αυγη.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου