ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία η κατασκήνωση των παιδών των αστυνομικών Β. Ελλάδος στη Νέα Πέραμο Καβάλας

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η κατασκηνωτική περίοδος 21-30 Αυγούστου 2017 στη Νέα  Πέραμο Καβάλας στην οποία φιλοξενήθηκαν 312 παιδιά.

Η ανακοίνωση:

Οφείλουμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Παγγαίου συνολικά και ειδικότερα το Δήμαρχο κ, Αναστασιάδη Φίλιππο , τον Πρόεδρο των κατασκηνώσεων κ. Μεταξά Αναστάσιο όπως και την διαχειρίστρια κ. Ηλιάδου Κωνσταντίνα  , για τη τεράστια συμβολή τους στην οργάνωση και λειτουργία της κατασκήνωσης.
Θερμές ευχαριστίες αξίζει το ίδρυμα Εξοχές  ΕΛ.ΑΣ. που ικανοποίησε δια του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του  το πάγιο αίτημα της Ενώσεως μας που ήταν το δικαίωμα στην κατασκήνωση για τα παιδιά μας  στην Β.Ελλάδα. Θέλουμε να αναφέρουμε ότι φέτος μας τίμησε με την παρουσία του  ο Αστυν. Δ/ντης κ. Μπακαλάρος Γεώργιος.
Όλα αυτά φυσικά έγιναν πράξη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με την τελική έγκριση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. κου Τσουβάλα Κων/νου που είναι πάντα αρωγός, προστάτης και συμπαραστάτης για το κοινό καλό.
Στη τελετή λήξης που διεξήχθη το βράδυ της 29ης Αυγούστου, μας τίμησαν με τη παρουσία τους τόσο ο Γενικός Αστυν. Δ/ντής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Υποστράτηγος κ. Μενεξίδης Νικόλαος όσο και ο Αναπλ. Γενικός  Δ/ντης  Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Πουρσανίδης Μίλτος , ο Δ/ντης της Δ/νσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος κος Φεύγας Θωμάς,  Ο Αναπλ Γενικός Αστυν. Δ/ντής Καβάλας Υποδ/ντης κος Σιμούδης , Ο Διοικητής του Τμήματος Ελευθερούπολης Α/Α' Τσακίρης Αλέξανδρος . Την Ένωση μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κος Χασεκίδης Δημήτρης ο Γεν. Γραμματέας κος Τσομπάνης Αναστάσιος , ο Αντιπρόεδρος Α΄κος Τσολακίδης Χρήστος και ο Αντιπρόεδρος Β΄ κος Νάκου Στέργιος . Την ΠΟ.ΣΥ.ΦΥ εκπροσώπησε ο Α' Αντιπρόεδρος Μουστακίδης Ισαάκ.
Είναι μεγάλη ικανοποίηση για την Ένωσή μας διότι ο στρατηγικός σχεδιασμός  και οι πολύμηνες προσπάθειες εκπληρώθηκαν στο ακέραιο. Να γνωρίζετε ότι πλέον οι κατασκηνώσεις για τα παιδιά των Αστυνομικών της  Βορείου Ελλάδος έχουν καθιερωθεί ως θεσμός . Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά και ευχόμαστε στα παιδιά να έχουν μια καλή και παραγωγική χρονιά . 
                                          Μετά τιμής,
                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                          ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ                              ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ 
Πηγή:bloko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου