Συνελήφθη σήμερα (16-10-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής, απόαστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος από κοινού με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην Κομοτηνή, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο να κινείται με κατεύθυνση την έξοδο της πόλης. Σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν στον 19χρονο οδηγό του, αυτός δεν συμμορφώθηκε και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Πλησίον της δυτικής εξόδου, το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο 19χρονος οδηγός μαζί με τον συνοδηγό το εγκατέλειψαν, διαφεύγοντας πεζοί. Άμεσα οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 19χρονο, ενώ ο συνοδηγός διέφυγε τη σύλληψη και αναζητείται.


Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου. Πηγή:evros24.gr