ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

Γιατί οι στρατιωτικοί και τα στελέχη των Σ.Α θα τρέχουν στην εφορία το 2018


Του Λγου (Ο ) ε.α Ηλία Νατσιούλα, 
Απόφοιτου Οικονομικού ΣΣΑΣ
Το νέο ειδικό μισθολόγιο που ισχύει αλλά δεν έχει αρχίσει η καταβολή του, θα φέρει προβλήματα και θα αναγκάσει τους στρατιωτικούς να τρέχουν στην εφορία.

Σχόλιο για την εφαρμογή του μισθολογίου και τα προβλήματα που θα προκύψουν σε περίπτωση μη εφαρμογής του με την μισθοδοσία έως Δεκ 2017.

Η καθυστέρηση εφαρμογής του μισθολογίου, που ισχύει από 1-1-2017, σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει στον επόμενο μήνα θα έχει ως αποτέλεσμα να εφαρμοσθεί αυτό αναδρομικά με τις αποδοχές του 2018.

Αν συμβεί αυτό, καθώς δεν απομένει πολύς καιρός και ήδη κλείνει η μισθοδοσία Νοεμβρίου χωρίς εφαρμογή του, θα έχει ως αποτέλεσμα αυτής της κωλυσιεργίας να τρέχουν χιλιάδες στελέχη των ΕΔ και ΣΑ στις εφορίες για υποβολή συμπληρωματικών τροποποιητικών δηλώσεων για αναδρομικές αποδοχές του 2017 που θα καταβληθούν ή θα κρατηθούν το 2018.


Ας το δούνε οι υπεύθυνοι πριν να είναι αργά γιατί η ταλαιπωρία στελεχών και υπαλλήλων των εφοριών θα είναι μεγάλη, όπως έγινε και με τα αναδρομικά του ΣτΕ.

Τον Μάιο ψηφίστηκε το νέο μισθολόγιο, χωρίς σχεδιασμό για τα Ταμεία και τις κρατήσεις αυτών και ακόμη γίνονται συσκέψεις που θα γίνουν και σε πιο ύψος οι κρατήσεις κλπ.

Για άλλη μια φορά στη Χώρα μας επαληθεύεται το ρητό με αυτούς που στέλνουμε ως εκπροσώπους για να μας βελτιώσουν τις συνθήκες  ότι  "τα κάνουν όλα στο πόδι χωρίς σχεδιασμό".


Πηγή: bloko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου