Συνελήφθη χθες (16-11- 2017) το βράδυ, στον νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Αναλυτικότερα, την Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Φερών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 38χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Πλησίον του οικισμού Αρδανίου, το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο 38χρονος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του διακινητή περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Πηγή:e-evros.gr