Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης μετά από τροχαίο ατύχημα αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Οι τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν στη Λεωφόρο Νάτο και μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Ένας εξ αυτών, που ήταν σε πιο σοβαρή κατάσταση, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και με έκπληξη οι συνάδελφοί του άκουσαν τον οδηγό του ασθενοφόρου να τους λέει ότι «δεν μπορούμε να πάμε στο 401 γιατί έχουμε δεχτεί έγγραφη εντολή να μην μεταφέρουμε εκεί εν ενεργεία αστυνομικούς». Ο άνδρας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο προκειμένου να παραμείνει για νοσηλεία.

Στην επικοινωνία του zougla.gr με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφερθήκαμε στο πρωτόγνωρο περιστατικό το οποίο δεν γνώριζαν. Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι προκειμένου να μην κινδυνεύουν ζωές αστυνομικών να πηγαίνουν σε πλησιέστερα νοσοκομεία προκειμένου να δεχτούν πρώτες βοήθειες. 


Οι συνδικαλιστές των ειδικών φρουρών καταγγέλλουν ότι το δρομολόγιο για το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο άλλαξε καθ΄οδόν και περιμένουν επίσημες απαντήσεις από τις αρμόδιες αρχές για το απίστευτο περιστατικό. Πηγή:zougla.gr