Συνελήφθη χθες (11-10-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής- Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος από κοινού με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Αναλυτικότερα, στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 24χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στην προσπάθεια του 24χρονου να διαφύγει, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του σε παρακείμενους αγρούς, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός και ακολούθως μαζί με τον συνοδηγό, εγκατέλειψαν το όχημα, επιχειρώντας να διαφύγουν πεζή. Άμεσα οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 24χρονο, ενώ ο συνοδηγός διέφυγε τη σύλληψη και αναζητείται.

Όπως διαπιστώθηκε οι δύο δράστες, μετέφεραν με το παραπάνω όχημα, παράνομα, στην ενδοχώρα, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία για τον 24χρονο περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης.

Πηγή:faros24.gr