Συνελήφθη χθες (12-11-2017) το βράδυ, στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Αναλυτικότερα, στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 28χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στον ανατολικό κόμβο Ξάνθης, το όχημα εισήλθε στην Εγνατία Οδό, ενώ στη συνέχεια στον κόμβο Αγίου Ανδρέα – Καβάλας, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε προστατευτικό τοιχίο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 28χρονο διακινητή, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

Πηγή:faros24.gr