Συνελήφθη χθες (4-11-2017) το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου (ύψος οικισμού Λυκόφης Έβρου), από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Αφγανιστάν.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 23χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας, προκειμένου να το ακινητοποιήσει. Αυτός συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών, πλην όμως μόλις ακινητοποίησε το όχημα επιχείρησε να διαφύγει πεζός, σε παρακείμενους αγρούς, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθόσον συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

Πηγη:faros24.gr