Θεσσαλονίκη    07/11/2017
Αριθμ. Σχετ . :     33  / 2017

Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ
για το τρομοκρατικό χτύπημα της 6ης Νοεμβρίου με στόχο τις ζωές μας


      Χθες το βράδυ, για ακόμη μια φορά, συνάδελφοί μας αστυνομικοί γίνανε στόχος ακραίων τρομοκρατικών στοιχείων στην καρδιά της Αθήνας έξω από τα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ευτυχώς για λίγα εκατοστά, δεν θρηνήσαμε θύματα.
     Είναι όμως πασιφανές, πως οι εγκληματικές ομάδες που δρουν με ιδιαίτερη ευκολία θέλουν να υπάρξουν ανθρώπινα θύματα, επιθυμούν νεκρούς αστυνομικούς και ο αγώνας τους είναι βέβαιο πως θα στεφθεί με επιτυχία στο μέλλον, αν η ίδια η Πολιτεία δεν λάβει τα αναγκαία και απαραίτητα μέτρα.
     Για ακόμη μια φορά, επιβεβαιώνεται με τον χειρότερο τρόπο, πως το αίσθημα ασφάλειας απουσιάζει από  την Ελληνική κοινωνία και τους πολίτες της, αφού έχει ανταλλαχθεί με το  «ανθρωποκεντρικό» πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ.
     Ας ελπίσουμε, πως αυτές οι απόπειρες που στοχεύουν τη ζωή μας, θα μείνουν απόπειρες, αφυπνίζοντας τους υπεύθυνους για να ληφθούν εκείνα τα δραστικά μέτρα που θα καταργήσουν άβατες περιοχές και θα αντιμετωπίσουν τις εγκληματικές και τρομοκρατικές οργανώσεις  όπως οφείλει να πράξει ένα ασφαλές Κράτος Δικαίου.
                                


πηγή ΠΟΣΥΦΥ