Χειροπέδες πέρασαν πριν από μερικές ημέρες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σε τέσσερις Σομαλούς οι οποίοι εντοπίστηκαν να κατέχουν 200 γραμμάρια κάνναβη.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν μετά από πληροφορίες οι οποίες έκαναν λόγο για υπηκόους Σομαλίας οι οποίοι διακινούν ναρκωτικά σε ένα από τα πιο κεντρικά πάρκα του Πειραιά. Κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης, μία ομάδα ΔΙΑΣ της Καλλίπολης εντόπισε στις 24 Νοεμβρίου, περίπου στις 22.00 το βράδυ, τέσσερις Σομαλούς να κινούνται ύποπτα στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Φιλελλήνων. 

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 203 γραμμάρια κάνναβη καθώς και τρίφτης αλλά και πλήθος μικρών νάιλον συσκευασιών, προφανώς για τον διαμοιρασμό της κάνναβης. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και οι τέσσερις συλληφθέντες είναι σεσημασμένοι για περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών, ενώ, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο αρχηγός τους ο οποίος στην «πιάτσα» ακούει στο όνομα «Ράστα», έχει συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών και είναι ελεύθερος με αναστολή. 

Πηγή:zougla.gr