Δημοσιεύουμε την ανάρτηση τού Παναγιώτη Χαρέλα, για τον υπαρχιφύλακα Ηλία Κωστένη, που έπεσε νεκρός σαν σήμερα το 2013 από τα πυρά κακοποιών: 8.12.2013 Βροντερό Φλώρινας 
: σκοτάδι, κρύο, συμπλοκή, καλάσνικοφ, καθήκον, Πατρίδα.
Ηλία θα σε θυμόμαστε πάντα.

Διαβάστε τί ακριβώς είχε συμβεί σε κείμενο του newsit.gr: Ενας αστυνομικός έπεσε νεκρός τα ξημερώματα μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ δύο αλλοδαπών και αστυνομικών που έγινε σε ορεινή περιοχή του Βροντερού Φλώρινας.
Τρεις αστυνομικοί της συνοριακής φύλαξης, στο πλαίσιο ελέγχων για παράνομη αλιεία προσέγγισαν μια καλύβα μέσα στην οποία βρίσκονταν δύο άτομα.
Ο ένας κακοποιός ξεκίνησε να πυροβολεί τραυματίζοντας τον άτυχο αστυνομικό, που ξεψύχησε περιμένοντας τη βάρκα που θα τον μετέφερε, ενώ στην περιοχή η θερμοκρασία ήταν 15 βαθμοί υπό το μηδέν…
Ο 43χρονος Ηλίας Κωστένης που έπεσε στο καθήκον ήταν πατέρας ενός 12χρονου κοριτσιού.
φωτό από facebook
Νεκροί από την ανταλλαγή πυροβολισμών είναι και οι δύο Αλβανοί που άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών.
Σύμφωνα με όσα είπαν στους συναδέλφους του οι γιατροί του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε, ο 43χρονος υπαρχιφύλακας έφερε τρία τραύματα: στο δεξί αγκώνα, στην οσφυική χώρα και στα πλευρά, στο ύψος του θώρακα. Το τρίτο τραύμα εκτιμάται πως ήταν και το μοιραίο. Σύμφωνα επίσης με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο αστυνομικός δέχθηκε τις σφαίρες πισώπλατα, την ώρα που έτρεχε για να καλυφθεί.
Πηγή:bloko.gr