29 Νοεμβρίου του 2005...
Δεν τη χωράει ανθρώπου νους την τραγωδία που σημειώθηκε στην Μεσόγειο πριν λίγες ώρες, όταν 31 μετανάστες βρήκαν τραγικό θάνατο από καρχαρίες την ώρα που προσπαθούσαν να περάσουν από την Αφρική στην Ιταλία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ναυτικού της Λιβύης, 31 πέθαναν από τα σαγόνια των σαρκοβόρων αφού αναποδογύρισε το σκάφος όπου επέβαιναν, άλλοι 200 σώθηκαν, ενώ 40 άτομα αγνοούνται.
Ανάμεσα στους νεκρούς είναι 18 γυναίκες και τρία παιδιά, ενώ σύμφωνα με την ακτοφυλακή, προσωπικό του λιμενικού είδε τέσσερις με πέντε καρχαρίες να κολυμπούν γύρω από το σκάφος.
«Υπήρχαν πολλά σώματα στη θάλασσα και είδαμε τέσσερις ή πέντε καρχαρίες που κολυμπούσαν ανάμεσά τους.Όταν φέραμε τα σώματα στο σκάφος παρατηρήσαμε ότι κάποια από αυτά έχουν δαγκωθεί, ενώ δεν αποκλείεται μεταξύ των αγνοουμένων να είναι άτομα που έχουν φαγωθεί κιόλας» ανέφερε ο διοικητής.
Η ακτοφυλακή πραγματοποίησε δύο επιχειρήσεις διάσωσης από την πόλη Garabulli, 40 μίλια ανατολικά της Τρίπολης, δήλωσε το ναυτικό της Λιβύης
Πηγη:zougla.gr,policenet.gr
Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης μετά από τροχαίο ατύχημα αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Οι τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν στη Λεωφόρο Νάτο και μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Ένας εξ αυτών, που ήταν σε πιο σοβαρή κατάσταση, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και με έκπληξη οι συνάδελφοί του άκουσαν τον οδηγό του ασθενοφόρου να τους λέει ότι «δεν μπορούμε να πάμε στο 401 γιατί έχουμε δεχτεί έγγραφη εντολή να μην μεταφέρουμε εκεί εν ενεργεία αστυνομικούς». Ο άνδρας της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο προκειμένου να παραμείνει για νοσηλεία.
Στην επικοινωνία του zougla.gr με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφερθήκαμε στο πρωτόγνωρο περιστατικό το οποίο δεν γνώριζαν. Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι προκειμένου να μην κινδυνεύουν ζωές αστυνομικών να πηγαίνουν σε πλησιέστερα νοσοκομεία προκειμένου να δεχτούν πρώτες βοήθειες.
Συνελήφθη την Κυριακή το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Κομοτηνής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 47χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.
Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί, εντόπισαν ακινητοποιημένο στην Εγνατία Οδό (κόμβος Κίρκης), ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και τον 47χρονο οδηγό του, ενώ σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκαν κρυμμένοι είκοσι (20) μη νόμιμοι μετανάστες.
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε η ύπαρξη ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης στην καρότσα του φορτηγού, ενώ όπως προέκυψε ο 47χρονος, μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τους είκοσι (20) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποβιβάσει στο σημείο, μετά την πρόσκρουση τους οχήματος στις προστατευτικές μπάρες της οδού.
Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φέρων.
Πηγή:faros24.gr
Συνελήφθησαν χθες (27-11-2017) το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 61 και 48 ετών και δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 29 και 26 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε δύο (2) Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητα (ταξί), τα οποία οδηγούσαν ο 61χρονος και ο 48χρονος και επέβαιναν ως συνοδηγοί ο 26χρονος και ο 29χρονος αντίστοιχα. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οι τέσσερις δράστες μετέφεραν, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν στους αστυνομικούς, πλαστά Δελτία Αιτούντος Διεθνή Προστασία.
Κατασχέθηκαν συνολικά 2 οχήματα, 5 πλαστά έγγραφα, το χρηματικό ποσό των 705 ευρώ και 5 κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου. Πηγή:evros24.gr
Τραγωδία σημειώθηκε αργά το βράδυ, με απολογισμό 4 νεκρούς και 5 σοβαρά τραυματίες από το τροχαίο δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:30 στην επαρχιακή οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Νέας Περάμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kavalapost.gr, το όχημα μετέφερε 8 μη νόμιμους μετανάστες. Ο διακινητής φαίνεται πως ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, όταν αντιλήφθηκε ότι τον καταδιώκουν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει σε γκρεμό.
Η επιχείρηση απεγκλωβισμού κράτησε πάνω από 1 ώρα, ενώ στο σημείο έσπευσαν 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, 2 πυροσβεστικά οχήματα, περιπολικά και ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Από την πτώση, βρήκαν ακαριαία τραγικό θάνατο 4 μετανάστες, ενώ οι άλλοι 4 και ο διακινητής μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.
Το περιστατικό έγινε στην παραλιακή Εγνατία στο ύψος της Νέας Περάμου. Πηγή:evros24.gr,kavalapost.gr
«Οι άνθρωποι είναι εκτεθειμένοι στο κρύο, τη βροχή, ζουν μέσα στις λάσπες, χωρίς ζεστό νερό για ένα μπάνιο, με τουαλέτες διαλυμένες, με σωληνώσεις σπασμένες και τα λύματα να τρέχουν δίπλα στις σκηνές»
Βροχές, λάσπες, το νερό να μπαίνει στη σκηνή και να βρέχει ρούχα και κουβέρτες, τουαλέτες διαλυμένες και οικογένειες σε καλοκαιρινές σκηνές, χωρίς θέρμανση, να περιμένουν τις επόμενες βροχές και το κρύο του χειμώνα μέσα στο δάσος στη Σάμο έξω από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) -όπως μετονομάστηκαν τα hot spots. Αυτή την κατάσταση περιγράφουν μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων στην «Αυγή» της Κυριακής στα υπερπληθή πια ΚΥΤ των νησιών του Αιγαίου, όπου ζουν εγκλωβισμένοι χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, βάσει της συμφωνίας Ε.Ε. - Τουρκίας σε συνδυασμό με την αύξηση των αφίξεων κατά τους τελευταίους μήνες.
Η αλήθεια των αριθμών
Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία του Συντονιστικού, στις 23 Νοεμβρίου στη Μόρια (χωρίς να υπολογίζονται οι 135 υπό κράτηση) βρίσκονταν 6.604 πρόσφυγες όταν η χωρητικότητα του χώρου είναι μόλις 2.330 θέσεις. Συνολικά όμως στο νησί βρίσκονταν 8.525 πρόσφυγες, με τους υπόλοιπους 1.921 πρόσφυγες να διαμένουν σε άλλες δομές ή διαμερίσματα. Στη Χίο, στο ΚΥΤ βρίσκονταν 2.285, όταν η χωρητικότητα του χώρου είναι μόλις 894 θέσεις, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία. Ομοίως στο ΚΥΤ Σάμου βρίσκονταν 2.100 σε χώρο χωρητικότητας 700 θέσεων. Η Λέρος είναι το μόνο νησί που δεν έχει υπερβεί τη χωρητικότητα, με 837 πρόσφυγες σε χώρο 880 θέσεων, ενώ στο ΚΥΤ της Κω βρίσκονταν 823 σε χώρο χωρητικότητας 700 θέσεων. Συνολικά στα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται 15.499 πρόσφυγες και μετανάστες.
Πώς να θερμάνεις τις σκηνές;
«Περίπου 3.000 άνθρωποι βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε καλοκαιρινές σκηνές στη Μόρια. Στη Σάμο έχουμε 300 σκηνές μέσα και έξω από τη δομή, στη Χίο γύρω από την ΒΙΑΛ. Οι άνθρωποι είναι εκτεθειμένοι στο κρύο, τη βροχή, ζουν μέσα στις λάσπες, χωρίς ζεστό νερό για ένα μπάνιο, με τουαλέτες διαλυμένες, με σωληνώσεις σπασμένες και τα λύματα να τρέχουν δίπλα στις σκηνές. Ο χειμώνας βοηθά να μην εκδηλωθούν επιδημίες, ενώ ανησυχούμε για τα παιδιά ειδικά που είναι εκτεθειμένα στο κρύο και την υγρασία. Υπάρχει ακόμα και ζήτημα σταθερής παροχής αγαθών όπως το kit προσωπικής υγιεινής», αναφέρει στην «Αυγή» της Κυριακής εργαζόμενος σε ΜΚΟ, ενώ σημειώνει ότι γίνονται προσπάθειες στη Σάμο για αύξηση της θέρμανσης, «όμως τι μπορεί να γίνει στις καλοκαιρινές σκηνές;» Πηγές της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες σημείωναν πριν από μία εβδομάδα στην «Αυγή» της Κυριακής ότι είναι λίγα τα πράγματα που μπορούν να γίνουν πια, «κάποια πλαστικά καλύμματα στις καλοκαιρινές σκηνές, κάποια ρούχα και κουβέρτες που στέλνουμε και περιμένουμε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής να τα μοιράσει», υποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ανάγκη μεταφορών στην ενδοχώρα ως μόνη λύση πια.
Σχετικά με την πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες εργαζόμενος σε ΜΚΟ σημειώνει ότι, παρά την ενίσχυση των υπηρεσιών από το ΚΕΕΛΠΝΟ, η αύξηση των αφίξεων (πρώτο screening και η αξιολόγηση της ευαλωτότητας στους νεοαφιχθέντες) σε συνδυασμό με τα προβλήματα που έχει ο πληθυσμός των εγκλωβισμένων προσφύγων εξαιτίας των συνθηκών διαβίωσής τους (κρυολογήματα, ψυχικές διαταραχές) έχουν διαμορφώσει μια κατάσταση κατα την οποία οι υπηρεσίες υγείας έχουν να αντιμετωπίσουν τεράστιο όγκο δουλειάς και αναγκών.
«Οι τουαλέτες είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, νερό δεν υπάρχει αρκετό για να πλυθούν. Υπάρχουν κάποιες βρύσες που είδα, όπου έβαζαν μια μπουγάδα. Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα υγιεινής, ακόμα λιγότερο για τις γυναίκες. Είδα παιδιά με εξανθήματα στα χέρια, ανθρώπους που έχουν τσιμπηθεί από κάποια ζωύφια, γενικά είδαμε μια κατάσταση ανθρώπων που δεν είχαν πρόσβαση σε βασικά πράγματα για να περιποιηθούν τον εαυτό τους», σημειώνει μιλώντας στην «Αυγή» της Κυριακής και ο Γιώργος Κοσμόπουλος από τη Διεθνή Αμνηστία, που πραγματοποίησε αποστολή στη Μόρια τον περασμένο μήνα. «Δυστυχώς η κατάσταση δεν έχει αλλάξει από τον Οκτώβριο» τονίζει, «οι έγκυοι γυναίκες που είχα δει στις σκηνές σχεδόν στο χώμα, σε μια απλή σκηνή κατασκήνωσης, πραγματικά σε δύσκολη κατάσταση ή να μένουν σε αυτές τις μεγάλες σκηνές, σε αυτοσχέδια δωμάτια με μια απλή κουβέρτα, είναι ακόμα εκεί, εκτός από μια που γέννησε και πήγε στο ΠΙΚΠΑ με το νεογέννητο παιδί της».
Ο τρόμος των γυναικών
«Σε αυτό το σημείο να σταθούμε στο θέμα της ασφάλειας των γυναικών, είναι κρίσιμο. Είναι πραγματικά τρομοκρατημένες, ακόμα και αυτές που συνοδεύονται από κάποιον άνδρα, πόσο μάλλον αυτές που ταξιδεύουν μόνες τους με τα παιδιά τους. Για παράδειγμα, μας είπαν 'στις 9 το βράδυ μαζεύουμε τους άνδρες μας, πηγαίνουμε στην τουαλέτα και από εκεί και πέρα μένουμε στη σκηνή μας' ή στον χώρο που διαμένουν γιατί πραγματικά φοβούνται να βγουν έξω. Υπάρχουν διαμάχες, φασαρίες και πολλές περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης. Και φανταστείτε ότι μιλάμε για κόσμο που έχει φύγει από τον τρόμο τον ίδιο. Οι ίδιες οι αρχές στη Μόρια μας είπαν ότι, σύμφωνα με τα δικά τους στοιχεία, 52% των ανθρώπων αυτή τη στιγμή στη Μόρια είναι ευάλωτοι» τονίζει ο Γ. Κοσμόπουλος.
Εργαζόμενοι σε ΜΚΟ κάνουν λόγο, με τη σειρά τους, για «εικόνα εγκατάλειψης» στα ΚΥΤ, «παρά τις προσπάθειες των διοικητών», με προβλήματα και στο μάζεμα των σκουπιδιών εντός του ΚΥΤ, αλλά και για «αύξηση σοβαρών περιπτώσεων προβλημάτων ψυχικής υγείας», όπως τάσεις αυτοκτονίας ή αυτοτραυματισμούς.
«Θεωρώ ότι οι συνθήκες είναι πολύ άσχημες, σε βαθμό που θέτουν σε κίνδυνο και την ψυχική και τη σωματική ακεραιότητα και υγεία των προσφύγων. Δηλαδή οι συνθήκες αυτή τη στιγμή όπως είναι στη Μόρια είναι επιπλέον κίνδυνος. Δεν μιλάμε για προστασία, οι άνθρωποι μπαίνουν σε κίνδυνο. Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που παρακολουθούμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εδώ πολλούς μήνες τώρα. Υπάρχουν άνθρωποι που όταν ήλθαν είχαν ελπίδες, είχαν πνευματική διαύγεια, κι όλο αυτό σιγά σιγά αντικαθίσταται από απογοήτευση, αυτοτραυματισμούς. Μιλάς με έναν άνθρωπο και μετά από κάποιες ημέρες χάνεις την επαφή μαζί του γιατί μαθαίνεις ότι αυτοτραυματίστηκε ή ότι είναι σε κάποιο γιατρό για θεραπεία» επισημαίνει ο Γ. Κοσμόπουλος.
Τέλος, ο Γ. Κοσμόπουλος επισημαίνει σχετικά με τη σύνθεση του πληθυσμού της Μόριας ότι «από την αρχή του χρόνου έως και τον Οκτώβριο έχουμε 8.500 αφίξεις στη Λέσβο και μάλιστα το διάστημα 4 με 17 Οκτωβρίου το 39% είναι παιδιά, το 24% γυναίκες. Εκ των οποίων 46% Σύροι, 27% Αφγανοί, 11% Ιρακινοί, άνθρωποι που έχουν προσφυγικό προφίλ. Το τονίζω γιατί υπάρχει και μια παραφιλολογία, που γίνεται με άλλους σκοπούς πιστεύω -για τη συμπίεση εναντίον των δικαιωμάτων τους-, ότι δεν είναι πρόσφυγες, είναι οικονομικοί μετανάστες. Μιλάμε για μεγάλα ποσοστά, που βλέπαμε το 2015, όταν είχαμε πολύ μεγάλες αφίξεις Σύρων. Το τελευταίο διάστημα έχουμε πολύ περισσότερες οικογένειες με μικρά παιδιά, γυναίκες μόνες». Πηγή: Η Αυγή.gr
Στον εντοπισμό και τη διάσωση πενήντα τριών αλλοδαπών προέβη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα( 25/11/2015), πλωτό σκάφος της δύναμης FRONTEX, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2017'', όπως επίσης και στη σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους.
Συγκεκριμένα, το ανωτέρω πλωτό εντόπισε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων στη θαλάσσια περιοχή Αεροδρομίου ν. Λέσβου.
Αγρια συμπλοκή μεταξύ μεταναστών σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στις σκάλες της οδού Γεροκωστοπούλου στην Πάτρα.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες όλα σημειώθηκαν στις 3 περίπου τα ξημερώματα. Στη συμπλοκή μεταναστών ένα άτομο τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο έναν άλλον. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για νεαρό Μαροκινό.
Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο λιμάνι της Μυτιλήνης αυτή τη στιγμή. Η μάνα του 10χρονου Αφγανού που έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί στην προσπάθεια του να περάσει με την οικογένεια
του στη Λέσβο. Αποπειράθηκε να πέσει στη θάλασσα να πνιγεί κάτι που αποφεύχθηκε τη τελευταία στιγμή με την παρέμβαση στελεχών του Λιμενικού Σώματος.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν ως τώρα γνωστά, το παιδί περνούσε στη Λέσβο με την οικογένεια του, τους γονείς του και τα δυο μικρότερης ηλικίας κορίτσια αδέλφια του. Σκάφος της βουλγαρικής ακτοφυλακής που επιχειρεί στην περιοχή στα πλαίσια της δύναμης της Φρόντεξ, εντόπισε τη βάρκα μέσα στα Ελληνικά χωρικά ύδατα και την πλησίασε προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία διάσωσης των επιβαινόντων.
Για άγνωστους όμως λόγους --οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι οι επιβαίνοντες δεν συνεργάζονταν θεωρώντας ότι το σκάφος είναι τουρκικό και θα τους επιστρέψει στην Τουρκία-- προκλήθηκε πανικός. Όταν τελικά το βουλγαρικό σκάφος σταμάτησε τη βάρκα με τους 66 επιβαίνοντες και τους διέσωσε διαπίστωσε την ύπαρξη του παιδιού που δεν είχε τις αισθήσεις του. Με άλλο ταχύπλοο που διαθέτει το σκάφος της Φρόντεξ, το παιδί μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης με συμπτώματα ασφυξίας και από εκεί στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης όπου και κατέληξε.
Οι 66 επιβαίνοντες στη λέμβο μεταξύ τους οι γονείς και τα αδέλφια του άτυχου 10χρονου Αφγανού μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Στις πρώτες τους καταθέσεις οι γονείς του παιδιού υποστηρίζουν ότι το παιδί τους ποδοπατήθηκε από τους πανικόβλητους επιβαίνοντες στην πλαστική βάρκα πρόσφυγες και μετανάστες που διαγκωνίζονταν για να ανεβούν στο βουλγαρικό διασωστικό σκάφος.
Ας σημειωθεί ότι σήμερα Σαββάτο 25 Νοεμβρίου και μέχρι τώρα 9 το πρωί στη Λέσβο έχουν περάσει περισσότεροι από 170 πρόσφυγες και μετανάστες.
πηγή: Πρώτο Θέμα ,bloko.gr
Κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο πραγματοποιούν από χθες ομάδα 30 περίπου Αφγανών προσφύγων και αλληλέγγυοι στα αιτήματα τους.
Συνελήφθη το Σάββατο το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου –Αρδανίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας επτά μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, επτά μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.
Πηγή:faros24.gr