Συνελήφθη χθες (5-1-2018) το βράδυ, στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς

του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος από κοινού με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας οκτώ μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν και Μυανμάρ.

Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης (ύψος κόμβου Αγίου Ανδρέα), οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 31χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά, στα διόδια Μουσθένης, ο 31χρονος ακινητοποίησε το όχημα και μαζί με τον συνοδηγό τράπηκαν πεζοί σε φυγή, σε παρακείμενη αγροτική περιοχή. Άμεσα οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 22χρονο, ενώ ο συνοδηγός διέφυγε τη σύλληψη και αναζητείται.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας οκτώ  μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.  Πηγη:faros24.gr