ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ

Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

Ένωση Συνοριακών Δράμας : " Σε πείσμα των καιρών, η αίθουσα για την ΓΣ γέμισε"

      Την απάντηση για την απαξίωση  του συνδικαλιστικού κινήματος που χαρακτηρίζει σήμερα το χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσαν οι Συνοριακοί - αστυνομικοί του Σωματείου Συνοριακής Φύλαξης Δράμας την 14η  Φεβρουαρίου 2018. 
     Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο χώρο του επιμελητηρίου ( που θα ζήλευαν και Ενώσεις με χιλιάδες μέλη !) , πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου της Δράμας, με τους συνοριακούς - αστυνομικούς να συμμετάσχουν σχεδόν στην πληρότητά τους.    Το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ένωση ως εξής :ΔΡΑΜΑ 15 Φεβρουαρίου 2018

                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Πραγματοποιήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου στις 17:30 η 16η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δράμας, σε κλίμα ομοψυχίας και ελπίδας για το συνδικαλιστικό και εργασιακό μέλλον μας.
      Οι συνάδελφοι-μέλη της Ένωσης έδωσαν βροντερό παρόν για μια ακόμα φορά, σε πείσμα των καιρών και όσων θέλουν να πιστεύουν ότι το συνδικαλιστικό μας κίνημα διέρχεται κρίση.
Στην εκδήλωση η οποία είχε ενημερωτικό χαρακτήρα λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στον κλάδο μας, παραβρέθηκαν οι νομικοί σύμβουλοι της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. κ. Μισαηλίδης Ιωάννης και κ. Λάγος Γεώργιος, οι οποίοι ενημέρωσαν για το διεκδικητικό πλαίσιο που έχει ξεκινήσει η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. και αφορά την αποκατάσταση των μισθολογικών ανισοτήτων που έχουν δημιουργηθεί με την Γ΄ κατηγορία, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. Χαρέλας Παναγιώτης και ο συνεργάτης της ομοσπονδίας και συνάδελφος Παπαγιάννης Νικόλαος που ανέπτυξε ζητήματα κρατήσεων των ταμείων και συνταξιοδοτικών θεμάτων.
       Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου Γιαλαμάς Χρυσοβαλάντης και ο Αντιπρόεδρος της και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ Δερβεντλής Δημήτριος.
       Το γεγονός της συμμετοχής αυτής δημιουργεί ευθύνες για την συνέχεια των διεκδικήσεων και των προκλήσεων που έρχονται, συγχρόνως όμως δίνει κουράγιο και δύναμη στο Δ.Σ. της Ένωσης που βλέπει τα μέλη του να επιβραβεύουν τις προσπάθειες που κάνει.
       Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ευχαριστεί τους εκλεκτούς προσκεκλημένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, φώτισαν με τις γνώσεις τους τα σκοτεινά σημεία που υπήρχαν και δεσμεύεται να συνεχίσει για την έγκυρη ενημέρωση, αλλά και τις διεκδικήσεις προς όφελος των μελών της.

                Ο  Πρόεδρος                                                                  ο Γ.Γραμματέας


           Μουστακίδης Ισαάκ                                                      Μαυρίδης Ελευθέριος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου